2C&More Solving, wat is dat?

2C&More heeft sinds 2014 Solving opgenomen binnen haar dienstenportfolio en in de markt geïntroduceerd.

Wat is Solving in deze vorm eigenlijk? 2C&More Solving een vorm van crowdsourcing. Waarbij de crowd bestaat uit partners van 2C&More of haar zusterbedrijven, medewerkers van de opdrachtgever en speciale genodigden. Het is geen vorm van consultancy. Solving is naar onze mening de overtreffende trap op alle denkbare vlakken.
Crowdsourcing met en door 2C&More zorgt voor focus op zowel alledaagse, zakelijke vraagstukken als op meer complexe en intellectueel en creatief veeleisende vraagstukken. Problemen die aanzienlijke inspanningen vergen en kwaliteit, uniciteit van het Solvingteam eist.

Een Solvingteam bestaat uit een groep geselecteerde mensen die specifiek en doelgericht is samengesteld om aan een project te werken. Het gaat om creatief en intellectueel sparren en kan op alle mogelijke business vraagstukken worden losgelaten.

Solving heeft in het Engels veel synoniemen.
Onderstaande synoniemen zijn naar ons smaak het meest passend:

  • clarify – verduidelijken (van het probleem)
  • untangle – ontrafelen (alle belangen/prioriteiten/drempels)
  • determine – vaststellen (van de vraag)
  • to deal with – omgaan (hoe de oplossingen te implementeren)
  • resolve – oplossen

Het onderdeel van 2C&More solving dat niet door een synoniem gedekt wordt is doordenken. Wij gaan door waar anderen stoppen. Niet alleen het probleem signaleren en met een oplossing komen maar toekomstgericht, duurzaam en innovatief doordenken.

Wij willen altijd met een verrassend goed doordacht en toekomstbestendig antwoord komen op het huidige probleem. En we willen het vraagstuk waar nog niet aan gedacht is aansnijden. Wij willen sowieso altijd opdrachtgevers verrassen, boeien en soms zelf betoveren.

Meer weten? Neem contact op met Desiree de Beer | 085 – 401 10 13 | ssc@2cmore.com.

← Alle blogs