Solving door 2C&More

Meer omzet? Te weinig gekwalificeerd personeel? Problemen met het efficiënt en effectief doorvoeren van proces wijzigingen? Andere uitdagende vraagstukken?
2C&More denkt graag met u mee door middel van Solving. Vaak krijgen we dan de vraag, wat is dat nu precies Solving?

Vraagstukken

Bij 2C&More weten we dat verandering eigenlijk de enige constante factor is bij bedrijven in iedere branche. Het succes van bedrijven zit hem vaak in het snel en adequaat reageren op deze veranderende markt. Het inspelen op bestaande vraagstukken en het voorzien van nieuwe vraagstukken.

Sommige bedrijven hebben niet alle expertise in huis om dit snel en adequaat op te pakken. Deze bedrijven bieden wij een unieke mogelijkheid middels solving. Nieuwsgierig? We vertellen graag hoe deze no cure, no pay methodiek werkt.

Voorbeelden

Laten we twee voorbeelden geven. Het werkt eigenlijk heel simpel. Stel wij zijn een restaurant, u eet en drinkt bij ons. Bevalt het u, dan betaald u een bedrag wat u passend vindt. Bevalt het u niet, dan willen wij niet betaald worden. Waarom niet? 
Omdat wij professionals zijn die beoordeeld willen worden op resultaat en niet op verwachting en potentieel. Voelt u wat wij hiermee bedoelen?

Een ander voorbeeld kan zijn dat wij een reisorganisatie zijn. Wij verzorgen u vakantie van a tot z. Bevalt het u, dan betaald u een bedrag wat u passend vindt. Bevalt het u niet, dan willen wij niet betaald worden.

Unieke no cure, no pay methodiek

2C&More biedt bedrijven met deze methode een unieke mogelijkheid middels solving. Dit betekent dat u ons uitnodigt om naar uw vraagstukken te kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘Hoe behoud ik mijn huidige top-niveau ondanks de groei van de organisatie?’ Of ‘Hoe ziet mijn branche er over 5 jaar uit?’. Middels een op maat samengesteld team van professionals gaan wij aan de slag met uw vragen.

Deze professionals zijn bijna allemaal zelf ondernemer en partner van 2C&More. Hierdoor hebben zij een groot eigen netwerk, een eigen bedrijf en zijn daarnaast specialist en zeer ervaren op uiteenlopende gebieden zoals Sales, Marketing, Leiderschap, Lean, ICT, etc.
Door deze specialisaties samen te brengen biedt 2C&More een unieke dienst. Solving biedt ‘alle bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van de kennis en kunde van de ondernemers van 2C&More’.

Team van professionals

Het team van op maat samengestelde professionals vormen een kring en gaan aan de slag met uw vraagstuk of vraagstukken. Er ontstaat een oplossing, uw Solving moment!
Vervolgens gaan deze professionals hun eigen netwerk ‘challengen’. Oftewel zij dagen andere uit om de oplossing te beoordelen en verbetering aan te brengen.

Hier stopt het nog niet, zij brengen deze verscherpte oplossing naar uw bedrijf en vragen uw medewerkers hoe zij kunnen participeren in deze oplossing. Als de input hiervan verwerkt is presenteren wij u uw Solving methode. Op dat moment kunt u de methode beoordelen. Samen bepalen we of u of wel of geen fee wilt betalen of een andere methode van beloning passend vindt.

Daag ons uit !!

Bent u benieuwd? Zoekt u inspiratie? U heeft niets te verliezen, alleen maar te winnen.
Bel ons! Wij dagen u graag uit, wilt u ons uitdagen? Verras ons met uw vraagstukken en wij verassen u met uw Solving methode.

2C&More; Solvers of your present and your future questions!!

Animatie Solving

← Alle blogs