TALENTMAKELAARS VAN 2C&MORE

De talentmakelaars van 2C&More ontdekken en ontwikkelen talent. Ze zijn uw aanspreekpunt en tevens de zakenbehartigers van onze partners en kandidaten. Door intensieve samenwerking kennen de talentmakelaars onze professionals door en door en laten u kennismaken met het juiste talent.
  • icon
Ron Jalving

Ron Jalving

Talentmakelaar Publiek Domein
Ron Jalving
+31 (0)6 13 32 29 36 | ronjalving@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben een ervaren en inspirerende programma- en projectmanager.
Een mens die altijd oplossingen ziet, innovatief en creatief is. Ik houd oprecht van mensen en breng een rijke levenservaring mee in mijn opdrachten. Daarom kan ik plezier maken en toch stevig, zelfsturend, zakelijk en resultaatgericht zijn.

Ik hou van uitdagende vraagstukken in het publiek-private domein. Daar ligt ook mijn inhoudelijke expertise.

Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen of kan bijdragen aan jouw vraagstuk.

Maaike Ligtvoet

Maaike Ligtvoet

Talentmakelaar
Maaike Ligtvoet | +31 (06) 51 20 88 32
maaike@2cmore.com

Mijn naam is Maaike Ligtvoet, beroep: talentmakelaar. Mijn specialisme is verbinding maken met mensen, het beste in mensen naar boven halen en hun talenten optimaal benutten. Ik breng partijen samen die iets voor elkaar kunnen betekenen en zoek altijd naar de beste samenwerking.

Alleen ga je sneller, samen kom je veel verder…..

Vanuit mijn achtergrond in de goede doelen branche ben ik betrokken, sociaal bewogen en resultaat-maar ook verbindingsgericht. Energie krijg ik van pionieren, bedrijven bezoeken en samenwerkingspartners zoeken. Vinden en binden dat is mijn drive. Hierdoor vind ik altijd de juiste partner bij de opdracht of andersom.

Sharon Nuijten

Sharon Nuijten

Talentmakelaar
Sharon Nuijten | +31 (06) 30 41 77 73
sharon@2cmore.com