Patrick Sijben

Propositiespecialist, Salesconsultant, Product Owner

Meer rendement door creatief te zijn met wat er is

Als propositiespecialist help ik bedrijven eerst aan een krachtige analyse om zicht te krijgen op de bestaande situatie. Een analyse is namelijk een bron voor leren en duurzaam verbeteren. Met respect voor het verleden en uw toekomstvisie, organiseer ik, met uw organisatie en medewerkers, een rendementsverbetering die toekomstperspectief biedt. Vanuit een ondernemende blik wil ik graag creatief worden en anticiperen op de toekomst. Ik vind het van groot belang dat we met beide voeten op de grond, in plaats van te dromen, een structurele rendementsverbetering weten te realiseren. Daarnaast aan een propositie werken, die klanten aanspreekt, waar medewerkers achter staan en graag verkopen, en die door een eigen “brand”, onderscheidend is.

Per definitie richt ik de gezamenlijke verander journey in door vanuit de klant te redeneren en zijn klantreis te beschouwen als koersbepalend. Mijn focus ligt daarnaast op eenvoud, standaardiseren waar dat kan, en kwaliteit centraal, terwijl we ook scherp naar de kosten kijken. Ik noem mijn aanpak de ‘McEnZie’ aanpak, afgestemd op jouw onderneming. Samen zorgen we voor rendement en tevreden klanten en enthousiaste medewerkers.

&more over Patrick

Mijn ‘McEnZie’ aanpak komt voort uit meer dan 20 jaar ervaring in Sales en Marketing, in rollen als Sales-, Product- en Projectmanager. Dit in zowel zeer grote en kleinere organisaties. Met veel energie en de drive om het elke dag weer beter te doen en ook mezelf zelf te blijven ontwikkelen werk ik elke dag samen met klanten aan succes. State of the art vakmanschap, creativiteit, een goed plan uitwerken en uitvoeren en mede- verantwoordelijkheid nemen voor resultaat dat is mijn “ brand”.

 

Mijn cases

Mijn skills