Marit van Sint Annaland

Senior HR manager, HR Business Partner

Mensen en organisaties daadwerkelijk en betrokken verder brengen

HR deskundige met ruime ervaring als HR adviseur en als HR manager met ervaring in zowel het bedrijfsleven, de publieke sector en de zorg. Altijd gericht op professionalisering en innovatie.

Mijn doel is om de HR functie binnen de organisatie echt een stap verder te brengen, zodat de organisatie doelen worden bereikt. Ik luister goed naar de echte vraag en zorg voor een antwoord. Zoek de vernieuwing op in de processen, de instrumenten en digitalisering. Ik sta voor een proactief HR beleid en tegelijkertijd de zaken op orde hebben. Ik beweeg mij flexibel tussen strategische vraagstukken en de operatie. Vind het belangrijk dat medewerkers zich prettig voelen in de organisatie en er verbinding is tussen mensen, teams en de organisatie. Ik pak mijn werk projectmatig aan en rond zaken ook echt af, afspraak is afspraak.

&more over Marit

Wanneer de HR functie in de organisatie verder moet ontwikkelen in zijn geheel of op onderdelen kom ik graag een bijdrage leveren. Maar voor de tijdelijke invulling van een vacature of tijdelijke vervanging van een afwezige collega kom ik ook graag een keer praten. Vanuit rust lever ik een bijdrage aan wat er echt nodig is.

Mijn cases

Mijn skills