Kristel Michels

Coach, Teammanager, Manager

Mensen in beweging krijgen en aan hun stuur zetten

 

Ik ben een zelfstandige en resultaatgerichte manager. Een aanpakker met passie voor veranderen en ontwikkelen. Mijn creativiteit en nieuwsgierigheid leiden tot inzicht gevende vragen waarmee een fundament gevormd wordt om verandering te realiseren. Ondertussen blijft de winkel open en nodig ik medewerkers uit voor zelfsturing en persoonlijke groei.

Teams en veranderingen leid ik met aandacht voor ontwikkeling van de mens, het proces en de organisatie. Hiermee realiseer ik vooraf afgesproken doelstellingen bij mijn opdrachtgevers. Ontwikkeling van bewustzijn en persoonlijke kracht is het fundament van waaruit ik werk en daarmee ondersteun ik mijn team in hun werkzaamheden.

&more over Kristel

Mijn opdrachtgevers beloof ik een duurzame verandering. Dat doe ik door te werken aan zowel de harde kant als de zachte kant van de organisatie. Gemotiveerde en gelukkige medewerkers behalen die mooiste en beste resultaten, daar geloof ik in. Wat motiveert iemand? En hoe uit zich dat talent het beste? En hoe koppelen we dat talent aan de organisatiedoelen? Van daaruit ontstaat ruimte voor leren en verbinding. Verbinding tussen mensen, organisaties en klanten. Op die manier inspireer ik mensen om creatief te zijn en samen het verschil te maken. Ieder vanuit eigen kracht.

Mijn cases

Mijn skills