Harry Kloezen

Projectmanager, Programmamanager, Directeur

Mensen en organisaties optimaal te laten functioneren

Bedrijfsmatig werken in de zorg.

Waar ik ook kom, ik zorg voor beweging, dynamiek en verandering om beoogde resultaten te bereiken.

Door mijn betrokken inzet en gedrevenheid en vanuit een sfeer van veiligheid, verbinding en duidelijkheid ontstaan de veranderingen als het ware vanzelf. Ik breng daarbij ook de zaken aan het licht die verborgen zijn gebleven of niet meer gezien worden. Vanuit oprechte belangstelling vraag ik net even iets langer en indringender door om tot de kern van de zaak te komen, vrij van enig oordeel.

&more over Harry

Ik ben van huis uit een technische bedrijfskundige, met veel ervaring in beide vakgebieden. Na mijn Consultancy- en ICT-tijd heb ik me ontwikkeld tot een allround manager binnen de dienstverlening. Zolang er maar iets te ontwikkelen, te vernieuwen of te bouwen valt. Sinds mijn komst bij 2C&More leg ik mij meer toe op het bedrijfsmatig werken binnen de Zorg.

Ik breng een brede, multidisciplinaire schat aan ervaring mee vanuit diverse branches. Die zet ik gedreven en daadkrachtig in om daadwerkelijke verbeteringen te realiseren binnen uiteenlopende dienstverlenende organisaties. Ik krijg energie van veranderingen, daar leef ik van op en word er gelukkig van als ik de organisatie van een opdrachtgever weer beter kan achterlaten.

Processen, bedrijfsvoering, systemen, onderlinge samenwerking en menselijk gedrag op empathische wijze aan laten sluiten op de eisen van deze tijd. Dat is waar ik voor sta.

Inzicht, dynamiek, veranderingen en resultaten komen er altijd. Wilt u weten hoe, maak een afspraak.

 

Mijn cases

Mijn skills