Eelco Kappen

Verandermanager, Businesscoach, directeur

"Door zelf te bewegen, creëer ik beweging bij de ander en in organisaties"

Na ruim 20 gewerkt te hebben als (fiscaal) bedrijfseconoom in verschillende leidinggevende functies, heb ik me de laatste 5 jaar meer en meer ontwikkeld in de psychologie van menselijk gedrag. Door deze combinatie ben ik in staat complexe procesmatige en/of financieel ingestoken veranderingen binnen organisaties, te vertalen naar wenselijk gedrag van medewerkers. Ik doe dit door leiderschapstrajecten, teamontwikkeling en interim management opdrachten. Maar ook via individuele (business) coaching op maat, vaak als onderdeel van de begeleiding van organisaties en (management)teams.

&more over Eelco

Ik breng een ruime leidinggevende ervaring mee op directie- en managementniveau. Hierdoor ben ik bekend met de dynamiek van het werken in complexe organisaties, met meerdere stakeholders. Daarnaast heb ik een opleidingsachtergrond in de (fiscale) bedrijfseconomie (Erasmus Rotterdam), en heb ik een driejarige opleiding afgerond in NLP, TA (Transactionele Analyse) en Systemisch werken.

Ik beleef er plezier aan om complexe materie te doorgronden, zowel op strategisch als op operationeel niveau, altijd met een opmerkzaam oog voor al hetgeen aanwezig is in de organisatie. Om vervolgens de menselijke kant van de gewenste verandering vorm te geven. Mijn interesse in de ander daarbij is zichtbaar en de oprechte ontmoeting vormt de basis van mijn leiderschap. Ik ben zelf bereid te transformeren en leef het gewenste gedrag en vakmanschap voor.

Ik creëer een omgeving waarin we elkaar durven uit te dagen, lef te tonen en te inspireren. Met nieuwsgierigheid, in vertrouwen en in dialoog.

Mijn cases

Mijn skills