DETACHERING

Op zoek naar tijdelijke vervanging op een belangrijke functie? Extra kracht nodig om succesvol te veranderen? Met detachering bieden wij u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. We staan voor maatwerk. Een professional die past bij uw organisatie. Onze talenten stropen graag hun mouwen op om uw organisatie verder te helpen.

 


Vervanging

Bij geplande of onvoorziene afwezigheid van een van uw medewerkers zorgt onze talentmakelaar voor passende vervanging door middel van detachering. Onze talentmakelaar heeft altijd de juiste professional voor u. Klanten waarderen de snelheid waarmee we vervangingsvraagstukken kwalitatief invullen.


Verandering

Bij exponentiële groei, reorganisatie of beoogde transformatie helpen onze professionals de verandering te realiseren. Het resultaat is blijvend.


Verbetering

Bij achterblijvende commerciële resultaten of falende risicobeheersing realiseren de professionals van 2C&More de noodzakelijke verbeteringen. Samen met u gaan ze aan de slag om de achterblijvende resultaten aan te pakken. Met een professional van 2C&More kiest u voor blijvend resultaat en een toekomstbestendige organisatie.

 

 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

 

2C&More levert echt meer. In het geval van tegenslagen, wordt niet opgegeven en vastgehouden aan het einddoel. Extra stappen worden geïnitieerd, daar waar de situatie dat vraagt. Dat is samenwerken!

GERBEN DOUMA

Rabobank
Afspraak is afspraak. 2C&More is een professionele organisatie met persoonlijke aandacht. Geeft goede ondersteuning in zaken waar wij zelf de expertise niet voor in huis hebben.

KOERT VAN DE KERKHOF

Kopak BV