Beschikbaar talent

Onderstaande partners zijn beschikbaar voor een nieuwe uitdaging! Het betreft een selectie van ons totale netwerk aan partners. Zij zijn uitermate gedreven, maar realisme en ervaring is waarin ze zich onderscheiden. Ziet u een interessante kandidaat? Mails zijn welkom maar bellen heeft onze voorkeur want dat dat is altijd persoonlijker. Klik op de betreffende kandidaat en bel gerust.

Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Manager klantcontact en operations
Op zoek naar een manager klantcontact en operations die resultaten levert? Dan stellen wij graag Ron aan u voor! Ron laat afdelingen en bedrijfsonderdelen efficiënter en succesvoller presteren. Dit doet hij door zelforganisatie en verantwoordelijkheid naar een hoger niveau te begeleiden.Zijn aanpak voor verander- en verbetertrajecten is gebaseerd op Agile werken. Doelstellingen worden behaald door een open samenwerking en duidelijke afspraken. Altijd vanuit een optimale dienstverlening en top klantbeleving. Wilt u samen met uw team betere resultaten behalen en meer tevreden klanten? Maak dan vooral kennis met Ron. Neem gerust contact op: ron@2cmore.com of 06 – 25 32 60 05
Jacqueline van Heel

Jacqueline van Heel

Team verbeteraar en klantcontact specialist

Op zoek naar een resultaat gedreven klantcontact professional?

Zoek niet verder! Wij stellen graag Jacqueline aan u voor!

Jacquelines’ kwaliteit is dat zij er altijd voor zorgt dat mensen en teams beter gaan presteren. Hoe zij dat doet? Door het potentieel van mensen optimaal te benutten terwijl zij de transformatieprocessen begeleid. Zij ziet de kracht van iedereen  en verbindt ze aan de bedrijfsdoelstellingen.

Het resultaat? Prestatieverbetering, groei en ontwikkelingen van iedereen en daardoor van het gehele team.

Natuurlijk wilt u ook betere resultaten met uw afdeling en team. Maak nu een afspraak met Jacqueline.

Jacqueline is bereikbaar per e-mail; Jacqueline@2cmore.com en
op telefoonnummer : 06-47 04 39 74.