Uitnodiging bijeenkomst 3 mei, Inspiratiesessie Paul Lenferink

Meer weten over Hexagoon transformatiemethodiek?
Meld je aan voor de 2C&More inspiratiesessie op 3 mei, om 19.00 uur in het Deprezgebouw te Tilburg (Lange Nieuwstraat 172-174)
Op deze avond ben jij onze gast en natuurlijk zijn hieraan geen kosten verbonden.

Op 3 mei a.s. om 19:00 uur geeft Paul Lenferink in de vestiging van 2C&More in Tilburg een exclusieve introductie over de Hexagoon transformatiemethodiek.
Een ander perspectief krijgen op organisatieveranderingen, cultuurveranderingen en borging?
Een optimale balans vinden tussen. Business, Performance en Engagement?
Meld je dan aan voor deze meeting bij Kristel van Veldhoven via kristel@2cmore.com
Op deze avond ben jij onze gast en natuurlijk zijn hieraan geen kosten verbonden.

Meer informatie? Lees dan verder.
We bieden je een no-nonsense seminar aan in een prettige en informele omgeving. We delen tijdens deze avond antwoorden en handvatten om je bedrijf of dat van opdrachtgevers in de toekomst succesvol te laten zijn. Je leert multidimensionaal te denken en doen. Je brengt daarbij telkens je eigen praktijksituaties in. Hierdoor heeft
deze meeting een hoog ervaringsgehalte en biedt het ook de tools waarmee je direct aan de slag kunt. Je ontwikkelt op deze dag de basishouding om te creëren en om veranderingsprocessen te laten slagen. Je wordt de initiatiefnemer en een levend voorbeeld in je eigen organisatie. Heb je na deze avond de smaak te pakken? Dan kun je deelnemen aan een aanvullend seminar op 18 mei, zelfde locatie, zelfde tijd. De kosten hiervan zijn € 199,00 exclusief BTW. Of jij daarbij wilt zijn maak jijzelf natuurlijk uit.

About the author: 2C&More