PARTNERS VAN 2C&MORE

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen. Maak kennis met ze.

Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Founding Partner
Walter Pelgrims
+31 (0)6 83 55 44 22 | walter@2cmore.com
Ik zorg voor stabiliteit en creatieve, vernieuwende ideeën. Ik bedenk graag concepten in de driehoek van People, Planet and Profit. En zorg dan ook voor implementatie. Zowel voor 2C&More zelf, in samenwerking met onze partners, als voor onze klanten biedt dit toegevoegde waarde. Ik ben constant in ontwikkeling en haal het beste uit mijzelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken en veel lol maken. Resultaten boeken is voor mij vanzelfsprekend. Ik denk vaak net even anders dan anderen. Dat levert vaak verrassende en positieve uitkomsten op.

Als interim manager heb ik in de (financiële) dienstverlening ingrijpende veranderingsprocessen geleid. Vaak vanuit een crisissituatie. Waarin de resultaten kwantitatief onvoldoende waren. In uitdagende omgevingen. Mijn persoonlijke, menselijke aanpak leidde in alle gevallen tot realisatie van de gestelde doelen.

Jeannette van Beek

Jeannette van Beek

Meermaker
Jeannette van Beek
+31 (0)6 51 70 15 08 | jeannette@2cmore.com
Mijn naam is Jeannette van Beek, beroep: “Meermaker”. Mijn specialisme is Klantcontact en daarin bied ik vanuit mijn drive zoveel mogelijk meerwaarde op de volgende punten: Richting (advies), Structuur en Beweging (projectmanagement), Energie & Rust (interim management) en Handigheid & Inzicht (training en coaching). Ik breng partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen met veel energie en plezier bij elkaar, zodat er “meer” ontstaat. Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!

Gerard Arink

Gerard Arink

MarketingBooster
Gerard Arink
+31 (0)6 22 40 25 19 | gerard@2cmore.com
Mijn naam is Gerard Arink. Ik ben een marketeer pur sang en eem origineel denker. Het is die combinatie van denken en doen die maakt wie ik ben en wat ik doe. Wilt u een nieuw product lanceren? Een succesvolle marketing campagne opzetten?

Moet er een nieuwe positionering bedacht worden? Wilt u tijdelijk op inspirerende wijze leiding laten geven aan de marketing afdeling? Ik ben uw man.


Franklin van Uden

Franklin van Uden

Verbinder
Franklin van Uden
+31 (0)6 19 94 92 74 | franklin@2cmore.com
Mijn naam is Franklin van Uden. Ik heb zeer ruime (interim) management ervaring in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk in front(callcenter) en backoffice omgevingen. Het is mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door mensen in mijn omgeving, zowel zakelijk als privé, en mijzelf te laten groeien als mens en professional. Ik vind het geweldig om contact en verbinding met mensen te maken en te hebben. Ik zoek mensen op, wil ze verder helpen op weg naar hun doelen en ze uitdagen de grenzen van hun mogelijkheden te onderzoeken. Vertrouwen, openheid, samenwerken en betrokkenheid bieden voor mij de fundering van een succesvolle samenwerking.


Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Operations Manager
Ron van der Schoot
+31 (0)6 25 32 60 05 | ron@2cmore.com
Mijn naam is Ron van der Schoot. Sinds het begin verbonden aan 2C&More als partner. Ik ben een ervaren en talentvolle teammanager met een missie. De samenwerking binnen teams optimaliseren, zodat de medewerkers en de organisatie opbloeien en groeien. Ik bied oplossingen en creëer inzicht voor medewerkers en management in de prestaties van het team en het effect hiervan op de doelstellingen. Ik ben in staat om waar nodig afstand te nemen van het geheel, waardoor ik de grote lijnen ontdek, contouren herken en de puzzelstukjes weet te verbinden. Dat is mijn kracht. Ik zorg ervoor dat er een sterk, flexibel en efficiënt werkend team staat. Een team dat de klant centraal zet en een optimale dienstverlening en klantbeleving als vanzelfsprekend beschouwt. Een team dat een succesvolle bijdrage levert aan de doelstellingen en resultaten van de organisatie.


Bas van Lier

Bas van Lier

Learning & Development Strateeg
Bas van Lier
+31 (0)6 22 51 12 00 | bas@2cmore.com
Leren & ontwikkelen is mijn passie. Vanuit het trainersvak ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Dit heb ik gevonden in een HRD professional opleiding, continuous learning. Thema: Strategisch Leren en ontwikkelen. Resultaat: de Continuous Learning Loop. Van vraaggestuurde leer & ontwikkelbehoefte naar de lerende organisatie waarbij continuous learning & development geadapteerd wordt door de medewerkers. Deze Continuous Learning Loop resulteert in Strategisch Leren & Ontwikkelen: het dagelijks bijdragen aan de realisatie van de strategische doelen. Voor zowel Management als medewerkers en teams, de strategische doelen worden meetbaar dynamisch beïnvloedt alvorens de (markt)ontwikkelingen daarom vragen. Als teamleider heb ik deze Continuous Learning Loop organisatie specifiek ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. Als consultant heb ik dit ontwikkeld voor Senior Management Teams en voor groteschalige reorganisatie projecten.


Xander Bergsma

Xander Bergsma

Changemanager, sr Business Analist
Xander Bergsma
+31 (0)85 401 1013 | info@2cmore.com
.
Caspar Looijaard

Caspar Looijaard

Resultaatgericht Verandermanager
Caspar Looijaard
+31 (0)6 53 62 51 48 | caspar@2cmore.com
Hans van der Wiel

Hans van der Wiel

Vernieuwer
Hans van der Wiel
+31 (0)6 24 17 97 92 | hans@2cmore.com
Ik ben Hans van der Wiel en mijn vak is “Vernieuwer”. Ik ben gespecialiseerd in marketing en social e-commerce. Midden in een veranderende samenleving, waar ook het klantgedrag sterk veranderd, geef ik richting aan een organisatie, afdeling of project. Ik laat mensen door een andere bril kijken door ze te laten inzien wat de klant ziet. Op die manier zorg ik ervoor dat er aansluiting ontstaat tussen klant en organisatie. Ik doe dit met passie en humor, door te vertrouwen en te verbinden en door kritisch te zijn. Mijn motto is: “Behandel elke klant zoals hij behandeld wil worden”. Door de klant centraal te zetten in mijn werkzaamheden, word ik uitgedaagd om buiten naar binnen te brengen. Het inspireert mij om mensen anders naar proposities en processen te laten kijken, zodat we samen tot de beste oplossing voor zowel klant als organisatie komen!
Henk vd Langenberg

Henk vd Langenberg

Interim Manager
Henk van de Langenberg
+31 (0)6 30 86 06 38 | henk@2cmore.com
Mijn naam is Henk van de Langenberg, woonachtig in Boxtel en zelfs op mijn leeftijd nog steeds niet uitgeleerd. Ik houd ervan me voortdurend te blijven ontwikkelen. Dat verklaart ook waarom ik als zelfstandige door mijn arbeidzame leven ga. De rode draad door mijn loopbaan wordt gevormd door interim opdrachten bij financiële instellingen. Dat ik op veel vakgebieden actief ben zie je wel vaker, maar dat geldt in mindere mate voor het feit dat ik zowel commerciële als beheersmatige functies vervul. Mede hierdoor kan ik het beste van deze twee werelden samenbrengen Het werken als zelfstandige past het best bij me, omdat ik hier simpelweg het meest van mezelf in kwijt kan. Ik houd van uitdaging en dynamiek tijdens mijn opdrachten. Beleid maken aan de ene kant, maar ook medewerkers coachen, inspireren en motiveren. Juist het dynamische en afwisselende boeit me zo tijdens mijn interim opdrachten!


Sjaak Hoogerheide

Sjaak Hoogerheide

Verbindingsman
Sjaak Hoogerheide
+31 (0)6 54 76 48 48 | sjaak@2cmore.com
Mijn naam is Sjaak Hoogerheide, van beroep ben ik “verbindingsman”, ik zorg ervoor dat zaken passen. Ik ben een specialist op het gebied van Klantcontact en daarbij zet ik Intuïtief Coachen in, altijd Maatwerk. Altijd gericht op de ander en steeds vanuit kracht, zowel individueel als in teamvorm. In training en coaching zet ik om de interactie in gang te zetten vaak mijn eigen reis in, MyStorytelling, wie ben ik en wat maak ik voor wie? Het bedrijf waarvoor ik de opdracht uitvoer en de kernwaarden die daarbij horen zijn mijn leidraad.

Heeft u behoefte aan een inspirerende begeleider van uw personeelsleden? Iemand die zorgt dat mensen tot inzicht en ontwikkeling komen? Neem dan contact met mij op!

Veronique Koster

Veronique Koster

Professional
Veronique Koster
+31 (0)6 22 40 25 19 | veronique@2cmore.com
Vanuit de verbinding met anderen zet ik de lijnen uit en zorg ik voor structuur en duidelijkheid.
Resultaat behaal ik door gebruik te maken van inzichten in de motivatie van mijn mensen en de kwaliteiten van deze professionals. Zij krijgen van mij coaching, vertrouwen, steun en ruimte om te experimenteren. Hierbij wordt het doel nooit uit het oog verloren.Ik onderhoud het contact met alle belanghebbende waarbij een eerlijke en open communicatie vanzelfsprekend is.
What you see is what you get.
Heeft u behoefte aan een stevige hands on interim manager die resultaten verbeterd? Neem dan contact met mij op!

Angela Verdam

Angela Verdam

Resultaatgericht
Angela Verdam
+31 (0)6 51 86 89 99 | angela@2cmore.com
De afgelopen jaren heb ik diverse functies op het gebied van Control vervuld en bewezen te beschikken over de kernkwaliteiten, nauwkeurigheid, doortastend en resultaatgericht. Vanuit mijn analytisch vermogen weet ik een organisatie snel te doorgronden. Ik beweeg mij makkelijk door alle lagen van een organisatie en benut de input van alle betrokkenen om tot een onafhankelijk oordeel en advies te komen. Ik ben vasthoudend op de inhoud maar altijd vanuit respect voor mijn omgeving.

Mijn expertise richt zich op risico- en procesmanagement met als doel het optimaliseren van de commerciële resultaten van uw organisatie. Vanuit deze optiek begeleid en adviseer ik organisaties in het realiseren van hun organisatiedoelen. Ik initieer verbetertrajecten en zie erop toe dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Jacqueline van Heel

Jacqueline van Heel

Optimalisator
Jacqueline van Heel
+31 (0)6 22 40 25 19 | jacqueline@2cmore.com
Doen wat bij je past en daar succesvol in zijn, kan ook anders, zachter en sneller weet ik uit ervaring. Dat wil ik mensen en teams graag meegeven. Het beste uit mensen en teams halen, dat drijft me! Zodat persoonlijke effectiviteit toeneemt en prestaties verbeteren! Zo kan je als persoon en als team betekenisvol zijn en vanuit kracht een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Dan is de cirkel rond! Dat verschil voel je.

Stan Gielen

Stan Gielen

Zorgmanager
Stan Gielen
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Mike van Reusel

Mike van Reusel

SalesBooster
Mike van Reusel
+31 (06) 51 06 23 67 | mike@2cmore.com
Roos Tavenier

Roos Tavenier

Changemanager, Innovator
Roos Tavenier
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Roy Boor

Roy Boor

Klantwaarde Expert
Roy Boor
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Hans Bruin

Hans Bruin

Salesmanager
Hans Bruin
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Rik Bruinsma

Rik Bruinsma

Verandermanager
Rik Bruinsma
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Peter Gerrits

Peter Gerrits

Projectmanager
Peter Gerrits
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Ton van de Ven

Ton van de Ven

Gamechanger
Ton van de Ven
+31 (0)6 41 75 26 44 | ton@2cmore.com
Paul Lenferink

Paul Lenferink

Hexagoon / NLP
Paul Lenferink
+31 (0)6 54 60 48 35 | info@2cmore.com
Dorenda vd Avoord

Dorenda vd Avoord

Projectmanager | PMO

Binnenkort meer informatie….

Marc Gravekamp

Marc Gravekamp

Programmamanager

Binnenkort meer informatie…

Ralph van Kempen

Ralph van Kempen

Transitiemanager
Ralph van Kempen
+31 (6) 83 53 83 11 | info@2cmore.com
Nancy Kirkels

Nancy Kirkels

Resultaatmanager
Nancy Kirkels
+31 (0)6 51 36 46 53 | info@2cmore.com
Sandra Kong A Sam

Sandra Kong A Sam

Personal Coach

Binnenkort meer informatie…..

Vivienne Boels

Vivienne Boels

Projectmanager van Buitencategorie
Vivienne Boels
31+ (06) 55 82 49 46 | info@2cmore.com
Jos Mulleneers

Jos Mulleneers

Manager

Binnenkort meer informatie..

Arjan Vermeulen

Arjan Vermeulen

Chief Happiness Officer
Arjan Vermeulen
+31 (0)6 24 98 28 91 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik leg makkelijk contact, win snel vertrouwen en heb een goed gevoel voor humor. Hierdoor krijg ik mensen mee in verandering en lever ik draagkracht voor nieuwe ideeën. Met een financiële en bedrijfskundige achtergrond en aanvullingen in de psychologie en sociologie ben ik inzetbaar op verschillende thema’s.

Interim management
Is er iemand langdurig ziek? Die geweldige manager vertrokken of met goed nieuws gekomen en daarom straks met zwangerschapsverlof? Wilt u de boel eens goed opschudden…!? Samen met u bespreek ik hoe u de rol van interim manager ingevuld wilt hebben.

Solving
Weet u waar de bottleneck in uw organisatie ligt óf komt te liggen? Waar en waarom wordt uw groei of continuïteit tegengehouden? Over het algemeen is er nooit één directe oorzaak. Het gaat meestal om een combinatie van factoren die op elkaar inwerken. Door een sterk analytisch en creatief vermogen zorg ik voor oplossingen die écht werken.

Chief Happiness Officer
Dit licht ik graag verder toe in onderstaand filmpje. Kort samengevat kijkt een Chief Happiness Officer naar de mens in en rondom uw organisatie. Met de juiste aanpassingen behaalt uw organisatie meer resultaat, gelukkigere medewerkers en gelukkigere klanten met minder kosten op de lange termijn….

Resultaten
Als bedrijfseconoom heb ik bij Siemens de debiteurenstand met 2 M verlaagd. Als algemeen en financieel vestigingsmanager bij de importeur van Liebherr heb ik de vestiging weer winstgevend gemaakt door de cashflow te verhogen, herinrichting van de vestiging en een reorganisatie met een daling van 3,5 fte te realiseren. Als teamleider bij CZ heb ik een CRM systeem en een customer journey geïmplementeerd, een zelfsturend team gecreëerd, de klanttevredenheid laten stijgen van een 7,9 naar een 8,4 en alle kpi’s behaald.

Welke resultaten mag ik bij u boeken?

Luuk Kamminga

Luuk Kamminga

Luuk Kamminga
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com

“Inspireren door het delen van kennis en ervaring” Mijn werk als trainer en coach zie ik dan ook als mijn levensmissie. Na een succesvolle loopbaan bij de landmacht waar ik diverse leidinggevende functies heb mogen vervullen ben ik doorgegroeid naar trainer/ coach. In deze rol als trainer heb ik eerst technische trainingen gegeven en later leidinggevenden opgeleid van de basis naar complexe communicatie competenties. In deze periode heb ik mijn passie voor trainen en coachen gevonden. Deze passie heb ik later in het bedrijfsleven in andere leidinggevende- en HR-functies verder vorm gegeven. Mijn training en coaching gaat verder dan kennisoverdracht. Diepgang, prikkelen en confrontatie door goed luisteren en het stellen van de juiste vragen is mijn kracht waardoor ik ieder individu kan helpen naar optimale groei en vooruitgang. Daar word ik gelukkig van, mensen zien ontwikkelen en groeien. Heeft u een ontwikkelingsbehoefte die vraagt om een persoonlijke aanpak met diepgang? Bel of mail dan gerust voor een kennismaking.

Janneke van Wijngaarde

Janneke van Wijngaarde

Janneke van Wijngaarde
+31 (0)6 24 20 86 32 | info@2cmore.com
Mijn naam is Janneke van Wijngaarde en ik heb ruim 15 jaar retail- en managementervaring.

Ik geloof dat het potentieel van mensen de uitrusting is om als organisatie bijna ongelimiteerd te blijven groeien. Zolang de wil er is om te blijven leren, geloof ik ook dat elke organisatie en elke medewerker het verdient om zich te blijven ontwikkelen. Ik wil oprecht een bijdrage leveren aan hun succes. Dat kan ik doen door het geven van trainingen, of als interim manager.

Het gaat om wat het beste is voor uw bedrijf, hoe u graag samenwerkt. We bundelen onze krachten om een zo groot mogelijke slagkracht te bereiken. Tijdens mijn loopbaan bij IKEA heb ik in verschillende commerciële functies veel processen begeleid op het gebied van commercie, klantgerichtheid, zelfsturende teams en leiderschap. Ik vind mijn energie niet in het micro managen van de operatie, maar juist in de strategie, het leiderschap en de veranderingen die je daarmee mogelijk kunt maken.

Ik ben een bouwer, of het nou gaat om teams, structuren of strategieën. Door onszelf altijd af te vragen waarom we iets doen, ontdekken we samen nieuwe aanpakken. Niet als doel op zich, maar als een manier om samen verder te komen.

Steven Tielen

Steven Tielen

Steven Tielen
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
Trainen en coachen zodat het elke dag beter wordt! Dit is waar ik voor ga en sta, mijn naam is Steven Tielen, uw trainer van 2Learn&More voor resultaatgerichte trainingen met de juiste hands-on mentaliteit. Trainen en coachen waardoor je optimaal kunt communiceren met jezelf en anderen. Na mijn studie MER heb ik jarenlang ervaring mogen op doen als manager bij diverse bedrijven in de B-to-B en B-to-C markten. Daarbij heb ik veel trainingen en coaching sessies mogen volgen en begeleiden. Blijven nadenken over jezelf en hoe je jezelf kan blijven ontwikkelen. Door NLP te beheersen heb ik geleerd nog effectiever met mijzelf en anderen te communiceren. Gaandeweg is deze passie voor ontwikkeling van mensen overgegaan in een fulltime trainer- en coaching rol. De juiste kritische vragen stellen waardoor mensen over zichzelf gaan nadenken en leren zichzelf te verbeteren. Heeft u ontwikkelingsvraagstukken voor u zelf of uw collega’s? Bel of mail gerust voor een kennismaking. Life is a game, so level up!
Eva van der Voorde

Eva van der Voorde

Eva van der Voorde
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
“Je hebt geen toverkracht nodig om te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf”
J.K. Rowling

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik individuen en teams in organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten. Zodat zij met meer energie en plezier ambities kunnen waarmaken en waarde toevoegen aan hun leven en dat van anderen. In mijn werk als trainer en coach nodig ik je uit om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Mijn doel is om je te laten ervaren en leren dat je zélf het verschil kunt maken. Zodat je in staat bent om effectiever om te gaan met lastige situaties, complexe klanten en verschillende collega’s. Mijn rijke commerciële achtergrond die ik heb opgedaan bij de Rabobank in diverse (leidinggevende) functies, mijn opleiding tot professioneel trainer en mijn opleiding tot professioneel coach komen heel erg goed van pas in de trainingen als het gaat om een persoonlijke benadering van de deelnemers. Met humor en enthousiasme, maar ook confronterend en prikkelend zorgen voor groei van iedere deelnemer. Ik heb de oprechte overtuiging dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal aanwenden van het persoonlijke vermogen opent ongekende mogelijkheden en stelt ieder mens in staat zijn persoonlijke doelen te bereiken en een positief verschil te maken. Zowel als individu als in teamverband, en zowel professioneel als maatschappelijk.

Jolanda Janssen

Jolanda Janssen

Jolanda Janssen
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
Ik ben Jolanda Janssen en heb 25 jaar ervaring in customer experience en management. Van visie tot implementatie, training en coaching. De meeste kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen Rabobank. Fundamenteel de klantbeleving versterken en klanten positief verrassen is mijn passie. Met veel enthousisame en energie ondersteun ik daarom organisaties en mensen die echt het verschil willen maken. Organisaties en mensen, die hun klanten willen begrijpen, echte toegevoegde waarde willen bieden en die zich willen ontwikkelen om dat te realiseren. In alle branches, sectoren. B2B en B2C. Ik help je om het beste uit je organisatie te halen. Met advies, training en coaching. In het kader van verandering, verbetering en vernieuwing op organisatorische, marketing en commerciële vraagstukken. En door organisaties (door) te ontwikkelen op klantgericht ondernemen. Om te bouwen aan jouw klanten. De spil en het bestaansrecht van je organisatie. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom bied ik maatwerk. Ik ontwikkel, train of coach datgene wat past en nodig is binnen jouw organisatie. Afgestemd op jouw organisatie, formule en ambitie. Passend, relevant en met een haalbare aanpak. Zodat jij de belofte aan jouw klanten dag in, dag uit, nu en in de toekomst kan waarmaken. Graag kijk ik samen met jou naar je vraag en behoefte. Uiteraard geheel vrijblijvend.
Jan de Dood

Jan de Dood

Jan de Dood
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
Dion Arends

Dion Arends

Founding Partner
Dion Arends
+31 (0)6 10 90 11 12 | dion@2cmore.com
Ik zorg dat er verbinding wordt gelegd tussen elkaar versterkende krachten: mensen & organisaties. Alleen de beste partijen hebben meerwaarde en een open visie op strategisch partnership. Als interim manager verras ik mijn klanten, altijd! Een sterk strategisch businessplan ‘waarmaken’, dat is mijn trackrecord en dat is ook wat ik graag doe. Of het nu verkoopambitie, customer journey, new business of operational excellence is.

Vanuit 2C&More werken we aan de ontwikkeling van onze mensen en faciliteren we onze partners en opdrachtgevers op maat. We geloven in een nieuw arbeidsmarktmodel en faciliteren het daarom ook anders.