PARTNERS VAN 2C&MORE

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen. Maak kennis met ze.

Dion Arends

Dion Arends

Founding Partner
Dion Arends
+31 (0)6 10 90 11 12 | dion@2cmore.com
Ik zorg dat er verbinding wordt gelegd tussen elkaar versterkende krachten: mensen & organisaties. Alleen de beste partijen hebben meerwaarde en een open visie op strategisch partnership. Als interim manager verras ik mijn klanten, altijd! Een sterk strategisch businessplan ‘waarmaken’, dat is mijn trackrecord en dat is ook wat ik graag doe. Of het nu verkoopambitie, customer journey, new business of operational excellence is.

Vanuit 2C&More werken we aan de ontwikkeling van onze mensen en faciliteren we onze partners en opdrachtgevers op maat. We geloven in een nieuw arbeidsmarktmodel en faciliteren het daarom ook anders.

Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Founding Partner
Walter Pelgrims
+31 (0)6 83 55 44 22 | walter@2cmore.com
Ik zorg voor stabiliteit en creatieve, vernieuwende ideeën. Ik bedenk graag concepten in de driehoek van People, Planet and Profit. En zorg dan ook voor implementatie. Zowel voor 2C&More zelf, in samenwerking met onze partners, als voor onze klanten biedt dit toegevoegde waarde. Ik ben constant in ontwikkeling en haal het beste uit mijzelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken en veel lol maken. Resultaten boeken is voor mij vanzelfsprekend. Ik denk vaak net even anders dan anderen. Dat levert vaak verrassende en positieve uitkomsten op.

Als interim manager heb ik in de (financiële) dienstverlening ingrijpende veranderingsprocessen geleid. Vaak vanuit een crisissituatie. Waarin de resultaten kwantitatief onvoldoende waren. In uitdagende omgevingen. Mijn persoonlijke, menselijke aanpak leidde in alle gevallen tot realisatie van de gestelde doelen.

Jeannette van Beek

Jeannette van Beek

Meermaker
Jeannette van Beek
+31 (0)6 51 70 15 08 | jeannette@2cmore.com
Mijn naam is Jeannette van Beek, beroep: “Meermaker”. Mijn specialisme is Klantcontact en daarin bied ik vanuit mijn drive zoveel mogelijk meerwaarde op de volgende punten: Richting (advies), Structuur en Beweging (projectmanagement), Energie & Rust (interim management) en Handigheid & Inzicht (training en coaching). Ik breng partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen met veel energie en plezier bij elkaar, zodat er “meer” ontstaat. Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!

Gerard Arink

Gerard Arink

Marketeer pur sang
Gerard Arink
+31 (0)6 22 40 25 19 | gerard@2cmore.com
Mijn naam is Gerard Arink. Ik ben een marketeer pur sang en eem origineel denker. Het is die combinatie van denken en doen die maakt wie ik ben en wat ik doe. Wilt u een nieuw product lanceren? Een succesvolle marketing campagne opzetten?

Moet er een nieuwe positionering bedacht worden? Wilt u tijdelijk op inspirerende wijze leiding laten geven aan de marketing afdeling? Ik ben uw man.


Franklin van Uden

Franklin van Uden

VERBINDER
Franklin van Uden
+31 (0)6 19 94 92 74 | franklin@2cmore.com
Mijn naam is Franklin van Uden. Ik heb zeer ruime (interim) management ervaring in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk in front(callcenter) en backoffice omgevingen. Het is mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door mensen in mijn omgeving, zowel zakelijk als privé, en mijzelf te laten groeien als mens en professional. Ik vind het geweldig om contact en verbinding met mensen te maken en te hebben. Ik zoek mensen op, wil ze verder helpen op weg naar hun doelen en ze uitdagen de grenzen van hun mogelijkheden te onderzoeken. Vertrouwen, openheid, samenwerken en betrokkenheid bieden voor mij de fundering van een succesvolle samenwerking.


Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Teamleider
Ron van der Schoot
+31 (0)6 25 32 60 05 | ron@2cmore.com
Mijn naam is Ron van der Schoot. Sinds het begin verbonden aan 2C&More als partner. Ik ben een ervaren en talentvolle teammanager met een missie. De samenwerking binnen teams optimaliseren, zodat de medewerkers en de organisatie opbloeien en groeien. Ik bied oplossingen en creëer inzicht voor medewerkers en management in de prestaties van het team en het effect hiervan op de doelstellingen. Ik ben in staat om waar nodig afstand te nemen van het geheel, waardoor ik de grote lijnen ontdek, contouren herken en de puzzelstukjes weet te verbinden. Dat is mijn kracht. Ik zorg ervoor dat er een sterk, flexibel en efficiënt werkend team staat. Een team dat de klant centraal zet en een optimale dienstverlening en klantbeleving als vanzelfsprekend beschouwt. Een team dat een succesvolle bijdrage levert aan de doelstellingen en resultaten van de organisatie.


Bas van Lier

Bas van Lier

learning & development strateeg
Bas van Lier
+31 (0)6 22 51 12 00 | bas@2cmore.com
Leren & ontwikkelen is mijn passie. Vanuit het trainersvak ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Dit heb ik gevonden in een HRD professional opleiding, continuous learning. Thema: Strategisch Leren en ontwikkelen. Resultaat: de Continuous Learning Loop. Van vraaggestuurde leer & ontwikkelbehoefte naar de lerende organisatie waarbij continuous learning & development geadapteerd wordt door de medewerkers. Deze Continuous Learning Loop resulteert in Strategisch Leren & Ontwikkelen: het dagelijks bijdragen aan de realisatie van de strategische doelen. Voor zowel Management als medewerkers en teams, de strategische doelen worden meetbaar dynamisch beïnvloedt alvorens de (markt)ontwikkelingen daarom vragen. Als teamleider heb ik deze Continuous Learning Loop organisatie specifiek ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. Als consultant heb ik dit ontwikkeld voor Senior Management Teams en voor groteschalige reorganisatie projecten.


Xander Bergsma

Xander Bergsma

Xander Bergsma
+31 (0)85 401 1013 | info@2cmore.com
.
Caspar Looijaard

Caspar Looijaard

Caspar Looijaard
+31 (0)6 53 62 51 48 | caspar@2cmore.com
Hans van der Wiel

Hans van der Wiel

Vernieuwer
Hans van der Wiel
+31 (0)6 24 17 97 92 | hans@2cmore.com
Ik ben Hans van der Wiel en mijn vak is “Vernieuwer”. Ik ben gespecialiseerd in marketing en social e-commerce. Midden in een veranderende samenleving, waar ook het klantgedrag sterk veranderd, geef ik richting aan een organisatie, afdeling of project. Ik laat mensen door een andere bril kijken door ze te laten inzien wat de klant ziet. Op die manier zorg ik ervoor dat er aansluiting ontstaat tussen klant en organisatie. Ik doe dit met passie en humor, door te vertrouwen en te verbinden en door kritisch te zijn. Mijn motto is: “Behandel elke klant zoals hij behandeld wil worden”. Door de klant centraal te zetten in mijn werkzaamheden, word ik uitgedaagd om buiten naar binnen te brengen. Het inspireert mij om mensen anders naar proposities en processen te laten kijken, zodat we samen tot de beste oplossing voor zowel klant als organisatie komen!
Henk van de Langenberg

Henk van de Langenberg

INTERIM MANAGER Interim manager
Henk van de Langenberg
+31 (0)6 30 86 06 38 | henk@2cmore.com
Mijn naam is Henk van de Langenberg, woonachtig in Boxtel en zelfs op mijn leeftijd nog steeds niet uitgeleerd. Ik houd ervan me voortdurend te blijven ontwikkelen. Dat verklaart ook waarom ik als zelfstandige door mijn arbeidzame leven ga. De rode draad door mijn loopbaan wordt gevormd door interim opdrachten bij financiële instellingen. Dat ik op veel vakgebieden actief ben zie je wel vaker, maar dat geldt in mindere mate voor het feit dat ik zowel commerciële als beheersmatige functies vervul. Mede hierdoor kan ik het beste van deze twee werelden samenbrengen Het werken als zelfstandige past het best bij me, omdat ik hier simpelweg het meest van mezelf in kwijt kan. Ik houd van uitdaging en dynamiek tijdens mijn opdrachten. Beleid maken aan de ene kant, maar ook medewerkers coachen, inspireren en motiveren. Juist het dynamische en afwisselende boeit me zo tijdens mijn interim opdrachten!


Sjaak Hoogerheide

Sjaak Hoogerheide

Verbindingsman
Sjaak Hoogerheide
+31 (0)6 54 76 48 48 | sjaak@2cmore.com
Mijn naam is Sjaak Hoogerheide, van beroep ben ik “verbindingsman”, ik zorg ervoor dat zaken passen. Ik ben een specialist op het gebied van Klantcontact en daarbij zet ik Intuïtief Coachen in, altijd Maatwerk. Altijd gericht op de ander en steeds vanuit kracht, zowel individueel als in teamvorm. In training en coaching zet ik om de interactie in gang te zetten vaak mijn eigen reis in, MyStorytelling, wie ben ik en wat maak ik voor wie? Het bedrijf waarvoor ik de opdracht uitvoer en de kernwaarden die daarbij horen zijn mijn leidraad.

Heeft u behoefte aan een inspirerende begeleider van uw personeelsleden? Iemand die zorgt dat mensen tot inzicht en ontwikkeling komen? Neem dan contact met mij op!

Veronique Koster

Veronique Koster

Professional
Veronique Koster
+31 (0)6 22 40 25 19 | veronique@2cmore.com
Vanuit de verbinding met anderen zet ik de lijnen uit en zorg ik voor structuur en duidelijkheid.
Resultaat behaal ik door gebruik te maken van inzichten in de motivatie van mijn mensen en de kwaliteiten van deze professionals. Zij krijgen van mij coaching, vertrouwen, steun en ruimte om te experimenteren. Hierbij wordt het doel nooit uit het oog verloren.Ik onderhoud het contact met alle belanghebbende waarbij een eerlijke en open communicatie vanzelfsprekend is.
What you see is what you get.
Heeft u behoefte aan een stevige hands on interim manager die resultaten verbeterd? Neem dan contact met mij op!

Angela Verdam

Angela Verdam

Resultaatgericht
Angela Verdam
+31 (0)6 51 86 89 99 | angela@2cmore.com
De afgelopen jaren heb ik diverse functies op het gebied van Control vervuld en bewezen te beschikken over de kernkwaliteiten, nauwkeurigheid, doortastend en resultaatgericht. Vanuit mijn analytisch vermogen weet ik een organisatie snel te doorgronden. Ik beweeg mij makkelijk door alle lagen van een organisatie en benut de input van alle betrokkenen om tot een onafhankelijk oordeel en advies te komen. Ik ben vasthoudend op de inhoud maar altijd vanuit respect voor mijn omgeving.

Mijn expertise richt zich op risico- en procesmanagement met als doel het optimaliseren van de commerciële resultaten van uw organisatie. Vanuit deze optiek begeleid en adviseer ik organisaties in het realiseren van hun organisatiedoelen. Ik initieer verbetertrajecten en zie erop toe dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Jacqueline van Heel

Jacqueline van Heel

Optimalisator
Jacqueline van Heel
+31 (0)6 22 40 25 19 | jacqueline@2cmore.com
Doen wat bij je past en daar succesvol in zijn, kan ook anders, zachter en sneller weet ik uit ervaring. Dat wil ik mensen en teams graag meegeven. Het beste uit mensen en teams halen, dat drijft me! Zodat persoonlijke effectiviteit toeneemt en prestaties verbeteren! Zo kan je als persoon en als team betekenisvol zijn en vanuit kracht een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Dan is de cirkel rond! Dat verschil voel je.

Stan Gielen

Stan Gielen

Stan Gielen
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Mike van Reusel

Mike van Reusel

Mike van Reusel
+31 (06) 51 06 23 67 | mike@2cmore.com
Roos Tavenier

Roos Tavenier

Roos Tavenier
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Roy Boor

Roy Boor

Roy Boor
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Hans Bruin

Hans Bruin

Hans Bruin
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Rik Bruinsma

Rik Bruinsma

Rik Bruinsma
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Peter Gerrits

Peter Gerrits

Peter Gerrits
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Ton van de Ven

Ton van de Ven

Binnenkort meer informaite…

Paul Lenferink

Paul Lenferink

Binnenkort meer informatie….

Dorenda van den Avoord

Dorenda van den Avoord

Binnenkort meer informatie….

Marc Gravekamp

Marc Gravekamp

Binnenkort meer informatie…

Ralph van Kempen

Ralph van Kempen

Binnenkort meer informatie….

Nancy Kirkels

Nancy Kirkels

Binnenkort meer informatie….

Fatiha Aboulouafa

Fatiha Aboulouafa

Binnenkort meer informatie…