PARTNERS VAN 2C&MORE

De partners van 2C&More zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis en kunde. Maar ook op persoonlijkheid, ambitie en de passie om meer te doen. Maak kennis met ze.

 • icon
Walter Pelgrims

Walter Pelgrims

Founding Partner
Walter Pelgrims
+31 (0)6 83 55 44 22 | walter@2cmore.com
Ik zorg voor stabiliteit en creatieve, vernieuwende ideeën. Ik bedenk graag concepten in de driehoek van People, Planet and Profit. En zorg dan ook voor implementatie. Zowel voor 2C&More zelf, in samenwerking met onze partners, als voor onze klanten biedt dit toegevoegde waarde. Ik ben constant in ontwikkeling en haal het beste uit mijzelf en mijn omgeving. Ik houd van hard werken en veel lol maken. Resultaten boeken is voor mij vanzelfsprekend. Ik denk vaak net even anders dan anderen. Dat levert vaak verrassende en positieve uitkomsten op.

Als interim manager heb ik in de (financiële) dienstverlening ingrijpende veranderingsprocessen geleid. Vaak vanuit een crisissituatie. Waarin de resultaten kwantitatief onvoldoende waren. In uitdagende omgevingen. Mijn persoonlijke, menselijke aanpak leidde in alle gevallen tot realisatie van de gestelde doelen.

 • icon
Jeannette van Beek

Jeannette van Beek

Meermaker
Jeannette van Beek
+31 (0)6 51 70 15 08 | jeannette@2cmore.com
Mijn naam is Jeannette van Beek, beroep: “Meermaker”. Mijn specialisme is Klantcontact en daarin bied ik vanuit mijn drive zoveel mogelijk meerwaarde op de volgende punten: Richting (advies), Structuur en Beweging (projectmanagement), Energie & Rust (interim management) en Handigheid & Inzicht (training en coaching). Ik breng partijen die iets voor elkaar kunnen betekenen met veel energie en plezier bij elkaar, zodat er “meer” ontstaat. Out-of-the-box oplossingen, verrassende en inventieve invalshoeken en complexe en uitdagende opdrachten, dat is mijn drive en daar krijg ik energie van!

Gerard Arink

Gerard Arink

MarketingBooster
Gerard Arink
+31 (0)6 22 40 25 19 | gerard@2cmore.com
Mijn naam is Gerard Arink. Ik ben een marketeer pur sang en eem origineel denker. Het is die combinatie van denken en doen die maakt wie ik ben en wat ik doe. Wilt u een nieuw product lanceren? Een succesvolle marketing campagne opzetten?

Moet er een nieuwe positionering bedacht worden? Wilt u tijdelijk op inspirerende wijze leiding laten geven aan de marketing afdeling? Ik ben uw man.


Franklin van Uden

Franklin van Uden

Verbinder
Franklin van Uden
+31 (0)6 19 94 92 74 | franklin@2cmore.com
Mijn naam is Franklin van Uden. Ik heb zeer ruime (interim) management ervaring in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk in front(callcenter) en backoffice omgevingen. Het is mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan de maatschappij door mensen in mijn omgeving, zowel zakelijk als privé, en mijzelf te laten groeien als mens en professional. Ik vind het geweldig om contact en verbinding met mensen te maken en te hebben. Ik zoek mensen op, wil ze verder helpen op weg naar hun doelen en ze uitdagen de grenzen van hun mogelijkheden te onderzoeken. Vertrouwen, openheid, samenwerken en betrokkenheid bieden voor mij de fundering van een succesvolle samenwerking.


Ron van der Schoot

Ron van der Schoot

Operations Manager
Ron van der Schoot
+31 (0)6 25 32 60 05 | ron@2cmore.com
Mijn naam is Ron van der Schoot. Sinds het begin verbonden aan 2C&More als partner. Ik ben een ervaren en talentvolle teammanager met een missie. De samenwerking binnen teams optimaliseren, zodat de medewerkers en de organisatie opbloeien en groeien. Ik bied oplossingen en creëer inzicht voor medewerkers en management in de prestaties van het team en het effect hiervan op de doelstellingen. Ik ben in staat om waar nodig afstand te nemen van het geheel, waardoor ik de grote lijnen ontdek, contouren herken en de puzzelstukjes weet te verbinden. Dat is mijn kracht. Ik zorg ervoor dat er een sterk, flexibel en efficiënt werkend team staat. Een team dat de klant centraal zet en een optimale dienstverlening en klantbeleving als vanzelfsprekend beschouwt. Een team dat een succesvolle bijdrage levert aan de doelstellingen en resultaten van de organisatie.

 • icon
Bas van Lier

Bas van Lier

Learning & Development Strateeg
Bas van Lier
+31 (0)6 22 51 12 00 | bas@2cmore.com
Leren & ontwikkelen is mijn passie. Vanuit het trainersvak ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Dit heb ik gevonden in een HRD professional opleiding, continuous learning. Thema: Strategisch Leren en ontwikkelen. Resultaat: de Continuous Learning Loop. Van vraaggestuurde leer & ontwikkelbehoefte naar de lerende organisatie waarbij continuous learning & development geadapteerd wordt door de medewerkers. Deze Continuous Learning Loop resulteert in Strategisch Leren & Ontwikkelen: het dagelijks bijdragen aan de realisatie van de strategische doelen. Voor zowel Management als medewerkers en teams, de strategische doelen worden meetbaar dynamisch beïnvloedt alvorens de (markt)ontwikkelingen daarom vragen. Als teamleider heb ik deze Continuous Learning Loop organisatie specifiek ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. Als consultant heb ik dit ontwikkeld voor Senior Management Teams en voor groteschalige reorganisatie projecten.


Xander Bergsma

Xander Bergsma

Changemanager, sr Business Analist
Xander Bergsma
+31 (0)85 401 1013 | info@2cmore.com
.
Caspar Looijaard

Caspar Looijaard

Resultaatgericht Verandermanager
Caspar Looijaard
+31 (0)6 53 62 51 48 | caspar@2cmore.com
Hans van der Wiel

Hans van der Wiel

Vernieuwer
Hans van der Wiel
+31 (0)6 24 17 97 92 | hans@2cmore.com
Ik ben Hans van der Wiel en mijn vak is “Vernieuwer”. Ik ben gespecialiseerd in marketing en social e-commerce. Midden in een veranderende samenleving, waar ook het klantgedrag sterk veranderd, geef ik richting aan een organisatie, afdeling of project. Ik laat mensen door een andere bril kijken door ze te laten inzien wat de klant ziet. Op die manier zorg ik ervoor dat er aansluiting ontstaat tussen klant en organisatie. Ik doe dit met passie en humor, door te vertrouwen en te verbinden en door kritisch te zijn. Mijn motto is: “Behandel elke klant zoals hij behandeld wil worden”. Door de klant centraal te zetten in mijn werkzaamheden, word ik uitgedaagd om buiten naar binnen te brengen. Het inspireert mij om mensen anders naar proposities en processen te laten kijken, zodat we samen tot de beste oplossing voor zowel klant als organisatie komen!
Sjaak Hoogerheide

Sjaak Hoogerheide

Verbindingsman
Sjaak Hoogerheide
+31 (0)6 54 76 48 48 | sjaak@2cmore.com
Mijn naam is Sjaak Hoogerheide, van beroep ben ik “verbindingsman”, ik zorg ervoor dat zaken passen. Ik ben een specialist op het gebied van Klantcontact en daarbij zet ik Intuïtief Coachen in, altijd Maatwerk. Altijd gericht op de ander en steeds vanuit kracht, zowel individueel als in teamvorm. In training en coaching zet ik om de interactie in gang te zetten vaak mijn eigen reis in, MyStorytelling, wie ben ik en wat maak ik voor wie? Het bedrijf waarvoor ik de opdracht uitvoer en de kernwaarden die daarbij horen zijn mijn leidraad.

Heeft u behoefte aan een inspirerende begeleider van uw personeelsleden? Iemand die zorgt dat mensen tot inzicht en ontwikkeling komen? Neem dan contact met mij op!

Jacqueline van Heel

Jacqueline van Heel

Optimalisator
Jacqueline van Heel
+31 (0)6 22 40 25 19 | jacqueline@2cmore.com
Doen wat bij je past en daar succesvol in zijn, kan ook anders, zachter en sneller weet ik uit ervaring. Dat wil ik mensen en teams graag meegeven. Het beste uit mensen en teams halen, dat drijft me! Zodat persoonlijke effectiviteit toeneemt en prestaties verbeteren! Zo kan je als persoon en als team betekenisvol zijn en vanuit kracht een bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen. Dan is de cirkel rond! Dat verschil voel je.

Stan Gielen

Stan Gielen

Zorgmanager
Stan Gielen
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Roos Tavenier

Roos Tavenier

Changemanager, Innovator
Roos Tavenier
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Hans Bruin

Hans Bruin

Salesmanager
Hans Bruin
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Rik Bruinsma

Rik Bruinsma

Verandermanager
Rik Bruinsma
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Peter Gerrits

Peter Gerrits

Projectmanager
Peter Gerrits
+31 (0)6 22 40 25 19 | info@2cmore.com
Ton van de Ven

Ton van de Ven

Gamechanger
Ton van de Ven
+31 (0)6 41 75 26 44 | ton@2cmore.com
Paul Lenferink

Paul Lenferink

Hexagoon / NLP
Paul Lenferink
+31 (0)6 54 60 48 35 | info@2cmore.com
Dorenda vd Avoord

Dorenda vd Avoord

Projectmanager | PMO

Binnenkort meer informatie….

Marc Gravekamp

Marc Gravekamp

Programmamanager

Binnenkort meer informatie…

Nancy Kirkels

Nancy Kirkels

Resultaatmanager
Nancy Kirkels
+31 (0)6 51 36 46 53 | info@2cmore.com
 • icon
Sandra Kong A Sam

Sandra Kong A Sam

Personal Coach
Sandra Kong A Sam
+31 (0)6 14 87 54 92 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Heartmath Coach

Werkplezier staat voor mij centraal. Een belangrijke factor daarin is dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei en het vergroten van bewustwording. Ik ben nieuwsgierig en nodig mensen graag uit om hun verhaal te vertellen. Dit door een vertrouwde en veilige omgeving te creëren en door te luisteren met aandacht zonder oordeel.

Wie ben jij? En wat maakt dat je doet wat je doet. Door mensen uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen zie ik mensen groeien en dan word ik blij van de twinkelingen in hun ogen. Dat geeft mij energie. Verbinden, integriteit, veiligheid en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste waarden.

Als HeartMath Coach leer ik medewerkers hoe het beste uit zichzelf te halen en in hun kracht te staan in voortdurende veranderende omstandigheden. Dit door te werken aan veerkracht. Dit doe ik door mensen te leren welke eenvoudige stappen van belang zijn om dagelijks te zetten. Dit om hun veerkracht en energie te vergroten om met meer gemak en plezier hun doelen te bereiken. Dit levert hogere prestaties, een betere gezondheid en blije energieke medewerkers op.

In mijn werkzaamheden als administratief medewerkster weet ik goed verbanden te leggen tussen gebeurtenissen en dit helpt mij in het snel oplossen van problemen en verbeteren van processen.
Mijn missie is een bijdragen zijn aan het creëren van een gezonde economie door mensen bewust te maken van hun eigen kracht en verantwoordelijkheid. Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2c&more en dan ga ik graag met u in gesprek.

Nieuwsgierig naar wat mijn dynamische energie kan bijdragen in uw organisatie neem dan contact op met 2C&More en dan ga ik graag met u in gesprek.

Vivienne Boels

Vivienne Boels

Projectmanager van Buitencategorie
Vivienne Boels
31+ (06) 55 82 49 46 | info@2cmore.com
 • icon
Arjan Vermeulen

Arjan Vermeulen

Chief Happiness Officer
Arjan Vermeulen
+31 (0)6 24 98 28 91 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik leg makkelijk contact, win snel vertrouwen en heb een goed gevoel voor humor. Hierdoor krijg ik mensen mee in verandering en lever ik draagkracht voor nieuwe ideeën. Met een financiële en bedrijfskundige achtergrond en aanvullingen in de psychologie en sociologie ben ik inzetbaar op verschillende thema’s.

Interim management
Is er iemand langdurig ziek? Die geweldige manager vertrokken of met goed nieuws gekomen en daarom straks met zwangerschapsverlof? Wilt u de boel eens goed opschudden…!? Samen met u bespreek ik hoe u de rol van interim manager ingevuld wilt hebben.

Solving
Weet u waar de bottleneck in uw organisatie ligt óf komt te liggen? Waar en waarom wordt uw groei of continuïteit tegengehouden? Over het algemeen is er nooit één directe oorzaak. Het gaat meestal om een combinatie van factoren die op elkaar inwerken. Door een sterk analytisch en creatief vermogen zorg ik voor oplossingen die écht werken.

Chief Happiness Officer
Dit licht ik graag verder toe in onderstaand filmpje. Kort samengevat kijkt een Chief Happiness Officer naar de mens in en rondom uw organisatie. Met de juiste aanpassingen behaalt uw organisatie meer resultaat, gelukkigere medewerkers en gelukkigere klanten met minder kosten op de lange termijn….

Resultaten
Als bedrijfseconoom heb ik bij Siemens de debiteurenstand met 2 M verlaagd. Als algemeen en financieel vestigingsmanager bij de importeur van Liebherr heb ik de vestiging weer winstgevend gemaakt door de cashflow te verhogen, herinrichting van de vestiging en een reorganisatie met een daling van 3,5 fte te realiseren. Als teamleider bij CZ heb ik een CRM systeem en een customer journey geïmplementeerd, een zelfsturend team gecreëerd, de klanttevredenheid laten stijgen van een 7,9 naar een 8,4 en alle kpi’s behaald.

Welke resultaten mag ik bij u boeken?

 • icon
Luuk Kamminga

Luuk Kamminga

Trainer
Luuk Kamminga
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com

“Inspireren door het delen van kennis en ervaring” Mijn werk als trainer en coach zie ik dan ook als mijn levensmissie. Na een succesvolle loopbaan bij de landmacht waar ik diverse leidinggevende functies heb mogen vervullen ben ik doorgegroeid naar trainer/ coach. In deze rol als trainer heb ik eerst technische trainingen gegeven en later leidinggevenden opgeleid van de basis naar complexe communicatie competenties. In deze periode heb ik mijn passie voor trainen en coachen gevonden. Deze passie heb ik later in het bedrijfsleven in andere leidinggevende- en HR-functies verder vorm gegeven. Mijn training en coaching gaat verder dan kennisoverdracht. Diepgang, prikkelen en confrontatie door goed luisteren en het stellen van de juiste vragen is mijn kracht waardoor ik ieder individu kan helpen naar optimale groei en vooruitgang. Daar word ik gelukkig van, mensen zien ontwikkelen en groeien. Heeft u een ontwikkelingsbehoefte die vraagt om een persoonlijke aanpak met diepgang? Bel of mail dan gerust voor een kennismaking.

 • icon
Janneke van Wijngaarde

Janneke van Wijngaarde

Trainer
Janneke van Wijngaarde
+31 (0)6 24 20 86 32 | info@2cmore.com
Mijn naam is Janneke van Wijngaarde en ik heb ruim 15 jaar retail- en managementervaring.

Ik geloof dat het potentieel van mensen de uitrusting is om als organisatie bijna ongelimiteerd te blijven groeien. Zolang de wil er is om te blijven leren, geloof ik ook dat elke organisatie en elke medewerker het verdient om zich te blijven ontwikkelen. Ik wil oprecht een bijdrage leveren aan hun succes. Dat kan ik doen door het geven van trainingen, of als interim manager.

Het gaat om wat het beste is voor uw bedrijf, hoe u graag samenwerkt. We bundelen onze krachten om een zo groot mogelijke slagkracht te bereiken. Tijdens mijn loopbaan bij IKEA heb ik in verschillende commerciële functies veel processen begeleid op het gebied van commercie, klantgerichtheid, zelfsturende teams en leiderschap. Ik vind mijn energie niet in het micro managen van de operatie, maar juist in de strategie, het leiderschap en de veranderingen die je daarmee mogelijk kunt maken.

Ik ben een bouwer, of het nou gaat om teams, structuren of strategieën. Door onszelf altijd af te vragen waarom we iets doen, ontdekken we samen nieuwe aanpakken. Niet als doel op zich, maar als een manier om samen verder te komen.

 • icon
Eva van der Voorde

Eva van der Voorde

Trainer/ Coach
Eva van der Voorde
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
“Je hebt geen toverkracht nodig om te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf”
J.K. Rowling

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik individuen en teams in organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten. Zodat zij met meer energie en plezier ambities kunnen waarmaken en waarde toevoegen aan hun leven en dat van anderen. In mijn werk als trainer en coach nodig ik je uit om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. Mijn doel is om je te laten ervaren en leren dat je zélf het verschil kunt maken. Zodat je in staat bent om effectiever om te gaan met lastige situaties, complexe klanten en verschillende collega’s. Mijn rijke commerciële achtergrond die ik heb opgedaan bij de Rabobank in diverse (leidinggevende) functies, mijn opleiding tot professioneel trainer en mijn opleiding tot professioneel coach komen heel erg goed van pas in de trainingen als het gaat om een persoonlijke benadering van de deelnemers. Met humor en enthousiasme, maar ook confronterend en prikkelend zorgen voor groei van iedere deelnemer. Ik heb de oprechte overtuiging dat ieder mens unieke, waardevolle talenten en capaciteiten bezit. Het optimaal aanwenden van het persoonlijke vermogen opent ongekende mogelijkheden en stelt ieder mens in staat zijn persoonlijke doelen te bereiken en een positief verschil te maken. Zowel als individu als in teamverband, en zowel professioneel als maatschappelijk.

 • icon
Jolanda Janssen

Jolanda Janssen

Trainer
Jolanda Janssen
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
Ik ben Jolanda Janssen en heb 25 jaar ervaring in customer experience en management. Van visie tot implementatie, training en coaching. De meeste kennis en ervaring heb ik opgedaan binnen Rabobank. Fundamenteel de klantbeleving versterken en klanten positief verrassen is mijn passie. Met veel enthousisame en energie ondersteun ik daarom organisaties en mensen die echt het verschil willen maken. Organisaties en mensen, die hun klanten willen begrijpen, echte toegevoegde waarde willen bieden en die zich willen ontwikkelen om dat te realiseren. In alle branches, sectoren. B2B en B2C. Ik help je om het beste uit je organisatie te halen. Met advies, training en coaching. In het kader van verandering, verbetering en vernieuwing op organisatorische, marketing en commerciële vraagstukken. En door organisaties (door) te ontwikkelen op klantgericht ondernemen. Om te bouwen aan jouw klanten. De spil en het bestaansrecht van je organisatie. Geen enkele organisatie is hetzelfde. Daarom bied ik maatwerk. Ik ontwikkel, train of coach datgene wat past en nodig is binnen jouw organisatie. Afgestemd op jouw organisatie, formule en ambitie. Passend, relevant en met een haalbare aanpak. Zodat jij de belofte aan jouw klanten dag in, dag uit, nu en in de toekomst kan waarmaken. Graag kijk ik samen met jou naar je vraag en behoefte. Uiteraard geheel vrijblijvend.
 • icon
Jan de Dood

Jan de Dood

Strategic Riskmanager
Jan de Dood
+31 (0)6 30 41 77 73 | info@2cmore.com
 • icon
Jan van der Spoel

Jan van der Spoel

Creatief Strateeg
Jan van der Spoel
+31 (0)6 57 33 35 11 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben Creatief Strateeg en specialist in klantgedrag

Ik hou me namens 2C& More bezig met de vraag:
HOE ZICHTBAAR IS DE KLANT IN JOUW ORGANISATIE?
80% van je medewerkers werkt voor de baas en niet voor de klant, sterker nog, ze weten niet eens wie de klant is.

Ik help ondernemers hun bedrijf klantgerichter te maken door de klant daadwerkelijk zichtbaar te maken en midden in je bedrijf te plaatsen, compleet met naam, visualisatie en verhaal. Door dit te doen gaat iedereen in je bedrijf BEGRIJPEN wie de klant is, wat hij wil en hoe het bedrijf het meest relevant kan zijn. Hiermee gaan alle medewerkers zich klantgerichter gedragen en gaan processen efficiënter en sneller. Klantbegrip wordt zo de smeerolie in je organisatie en het verbindende element tussen alle afdelingen of silo’s en bepalend voor een klantgerichte cultuur.

Ik heb de afgelopen jaren een programma ontwikkeld onder de naam “vliegwiel voor een klantgerichte cultuur”. Hierin komen alle stappen aan bod om op een vanzelfsprekende manier een klantgerichte cultuur in je bedrijf te realiseren.

Neem contact op met mij als je hier meer van wilt weten. Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

Neem contact op met mij als je hier meer van wilt weten. Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

 • icon
Ron Jalving

Ron Jalving

Programma- & Projectmanager
Ron Jalving
+31 (0)6 13 32 29 36 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:
Ik ben een ervaren en inspirerende programma- en projectmanager.
Een mens die altijd oplossingen ziet, innovatief en creatief is. Ik houd oprecht van mensen en breng een rijke levenservaring mee in mijn opdrachten. Daarom kan ik plezier maken en toch stevig, zelfsturend, zakelijk en resultaatgericht zijn.

Ik hou van uitdagende vraagstukken in het publiek-private domein. Daar ligt ook mijn inhoudelijke expertise.

Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen of kan bijdragen aan jouw vraagstuk.

Sven-Olav Montijn

Sven-Olav Montijn

Fintech consultant
Sven-Olav Montijn
+31 (0)6 42 50 56 88 | info@2cmore.com
Korte karakteromschrijving:

Het verbeteren van bedrijfsprocessen staat centraal in mijn carrière. Mijn Leitmotiv daarbij: Niets is onmogelijk tot het tegendeel is bewezen! Ik begeef mij daarbij specifiek op het snijvlak van IT-, Purchase-to-Pay en Order-to-Cash bij middelgrote tot grote organisaties, zowel publiek als beursgenoteerd. In mijn optiek is de gebruiker je belangrijkste stakeholder, zeg maar de kurk waar elke organisatie, proces en dus verbetertraject op drijft.

Daarom was, ben en zal ik altijd gericht zijn op de ‘buy-in’ van de medewerkers. Mijn stijl is informeel en gericht op een relaxte werksfeer. Een oud-collega met wie ik veel projecten heb gedaan zei me ooit dat “het samenwerken met mij nooit als werken voelde”.

Hoe je mij het beste kunt typeren? Gedreven, volhardend, prikkelend, kritisch en een echte teamplayer om gezamenlijk succes te schrijven!

Neem contact op met mij als je hier meer van wilt weten. Ik kom graag kennismaken en bekijken hoe ik jouw organisatie kan helpen.

Dion Arends

Dion Arends

Founding Partner
Dion Arends
+31 (0)6 10 90 11 12 | dion@2cmore.com
Ik zorg dat er verbinding wordt gelegd tussen elkaar versterkende krachten: mensen & organisaties. Alleen de beste partijen hebben meerwaarde en een open visie op strategisch partnership. Als interim manager verras ik mijn klanten, altijd! Een sterk strategisch businessplan ‘waarmaken’, dat is mijn trackrecord en dat is ook wat ik graag doe. Of het nu verkoopambitie, customer journey, new business of operational excellence is.

Vanuit 2C&More werken we aan de ontwikkeling van onze mensen en faciliteren we onze partners en opdrachtgevers op maat. We geloven in een nieuw arbeidsmarktmodel en faciliteren het daarom ook anders.